Vind de perfecte bank
bij uw interieur!

Bezoek onze woonwinkel van maar liefst 2000 m²!

Een bank die lekker zit én perfect past bij uw interieur. Onmogelijk? Zeker niet! Wij hebben namelijk alle banken getest die wij verkopen, want ze moeten wel goed zitten én van topkwaliteit zijn. Onze ervaren stylisten luisteren naar uw wensen en op basis daarvan zoeken wij de perfecte bank voor u.

Altijd een bank op maat

Heeft u de ideale bank gevonden? Dan maken wij deze helemaal op maat. De hoogte, zitdiepte, breedte en het model passen wij aan naar uw wensen. Home Design Stijlvol Wonen gaat altijd een stapje verder, want gewoon is niet goed genoeg voor ons. Wij gaan voor de perfecte bank. Binnen ieder budget.

De voordelen van
Home Design
Stijlvol Wonen

Wanneer u bij ons een bank koopt,
weet u zeker dat:

  • u een ontwerp om maat krijgt
  • u persoonlijk advies krijgt
  • uw bank van de hoogste kwaliteit is
  • uw totaalplaatje niet uit het oog verloren wordt
  • u geen zorgen heeft.

De perfecte bank van de hoogste kwaliteit

Aan het uiterlijk ziet u niet de kwaliteit, maar wij kennen deze wel. Dat is ons vak én onze passie. De inhoud is namelijk ook belangrijk, want comfort zit hem niet alleen in het model, maar ook de vulling. Deze bepaalt u zelf. Ploft u graag in de bank of gaat uw voorkeur uit naar stevig? Door te werken met verschillende vullingen is de bank helemaal naar wens te maken.

Een bank voor ieder budget

Wij werken met verschillende merken, bijvoorbeeld UrbanSofa en Keijser & Co. Twee topmerken met prachtige zitmeubelen en bij ons altijd scherp geprijsd. Koopt u bij ons een bank, dan kunt ook terecht voor het totaalplaatje. Want naast banken verkopen wij ook bijpassende accessoires zoals kussens, lampen of vloerkleden. Wij gaan voor sfeervol wonen, zodat u zichzelf thuis voelt in uw interieur.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar de perfecte bank? Bezoek dan onze woonwinkel in midden Nederland van 2000 m2. En wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben?
Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom.

Zuidwenk 19b
3751 CA
Spakenburg

2000 m²
aan wooninspiratie!

Maak een afspraak en kom
langs in onze woonwinkel