Collecties

Urban Sofa

Als consument ben je natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor de beste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa als eerste in Nederland al in 2011 met de traditionele en statische meubelhandel.

Eleonora

Van Industrieel tot Retro en van Design tot Mix & Match; met de collecties van Eleonora ben je helemaal on trend! Een mix van nieuwe stijlen, nieuwe materialen, nieuwe kleuren en nieuwe vormen met het lef dat je van ons gewend bent. Speciaal voor jou ontworpen, om jouw huis en stijl te complementeren.

By Boo

Wat ruim 25 jaar geleden begon met de toonzaal van Eleonora is inmiddels uitgegroeid tot het Dutch Interior Experience Center van de vier brands Eleonora, By-Boo, Sevn en Mattz. Daarbij verwelkomen wij sinds dit jaar Key West Bedding en Mondiart. Twee partners die het Experience Center verrijken met bedden, kunst en wanddecoratie.

Sevn

Sevn heeft nu een aantal stoffen in de collectie die lifestyle proof zijn. Deze stoffen zijn afgewerkt met nanodeeltjes waardoor vuil zich niet kan hechten en vocht aan de oppervlakte blijft liggen. Met water, keukenrol, een doek en een meegeleverd stukje zeep verwijder je de hardnekkigste vlekken.Daarnaast is de stof gemaakt van gerecyclede PET-flessen en dus ook nog eens eco friendly!

Richmond

Bekijk hier het nieuwe lookbook van Richmond boordevol inspiratie, dat met veel zorg en aandacht voor is samengesteld. Ruim 200 pagina’s gevuld met stijlvolle sfeerfoto’s van Richmond’s nieuwste meubels en accessoires. Blader online en ga op zoek naar je eigen favorieten om je interieur een boost te geven!

Keijser&Co

Keijser&Co staat voor eigentijdse maatwerkmeubelen. Maatwerk is onze kracht. Dankzij de vele opties passen onze meubelen altijd bij jouw stijl, interieur en wensen. Het creëren van een warm en persoonlijk interieur geeft ons enorm veel voldoening. Met onze collectie en de vele maatwerkmogelijkheden willen wij een bijdrage leveren aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij ons om gaat.

Claudi

Claudi Cushions ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte kussens in Nederland. Het is een jong en innovatief bedrijf dat al bijna vijftien jaar geleden door de creatieve eigenaresse Karin Elberse is opgericht. Met haar zakelijk inzicht, haar passie voor interieurdesign en fantastisch interieur textiel heeft ze Claudi tot een succesvolle internationale onderneming gemaakt.

2000

m2 wooninspiratie

5

dagen per week geopend

1

locatie in het midden van het land

Over Ons

In onze woonwinkel van 2000 m2 kunt u genieten van schitterende stijlkamers. Onze unieke meubelen en accessoires zijn landelijk en toch modern, hedendaags maar wel tijdloos. Al onze ervaren stylisten werken met ervaring en passie om van uw huis uw thuis te maken. U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen voor inspiratie in onze woonwinkel. Elke week hebben wij nieuwe accessoires, lampen en kussens.