Keijser&Co


Kies je eigen opstelling met
de modulebanken


Bepaal zelf het formaat, de
indeling en de afwerking


Ontelbaar veel keuze: iedere
gewenste stof is mogelijk


Bezoek onze showroom en wij laten
graag de mogelijkheden zien!

Zitmeubelen

Onze gestoffeerde zitmeubelen zijn mogelijk in iedere gewenste stof. Wij hebben een eigen stoffencollectie en werken samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen, zoals Romo, Casamance en JAB Anstoetz. Daardoor bepaal je zelf of je kiest voor een neutrale kleur, een drukke print, kunstleder of echt leder. De modulebanken, banken, fauteuils, eetkamerfauteuil, eetkamerfauteuils, barkrukken en hockers hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Denk aan diverse afmetingen, zelf te bepalen opstellingen en het aanpassen van de zithoogte.

Tafels

Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod collectie tafels. Iedere eetkamertafel, bartafel, salontafel, bijzettafel en bureau heeft zijn eigen maatwerkmogelijkheden. Vrijwel ieder gewenst formaat is mogelijk en je kiest je eigen afwerking. Onze tafels zijn leverbaar in vrijwel ieder gewenst formaat en in diverse afwerkingen. Naast een eiken beits zijn diverse modellen ook in RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar. De tafels met een rustiek eiken blad zijn ook verkrijgbaar met een afwerking van was en olie. Enkele andere voorbeelden van ons maatwerk zijn optionele lades, een ander onderstel of afgeronde hoeken.

Wandmeubelen

De collectie wandmeubelen van Keijser&Co is zeer veelzijdig. De wandkasten, tv-meubelen, vakkenkasten, roomdividers, dressoirs, consoles en lowboards hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Onze wandmeubelen zijn mogelijk in vrijwel ieder gewenst formaat en in diverse afwerkingen. Zo zijn diverse kasten mogelijk in een eiken beits, maar ook in een kalkverf of RAL- of NCS-kleur. De modellen Flex en Unit zijn zelf in te delen. Je bepaalt dus zelf waar je een open vak, lade, klep of deur wilt. Ook de afmetingen zijn zelf te bepalen.

Slaapkamermeubelen

De collectie slaapkamermeubelen van Keijser&Co omvat diverse stijlen en modellen. De maatwerkmogelijkheden, zoals verschillende formaten en in diverse afwerkingen van de bedden, bedachterwanden, ledikanten, commodes, nachtkastjes en linnenkasten zijn per model verschillend. Zo zijn diverse slaapkamermeubelen mogelijk in een eiken beits, maar ook in kalkverf of een RAL- of NCS-kleur.

Bijmeubelen

De brede collectie bijmeubelen van Keijser&Co maken je interieur compleet. De spiegels, wandrekken, schappen, dienbladen, museumkastjes, plantenzuilen, tijdschriftenrekken, butlers en armtrays hebben ieder hun eigen maatwerkmogelijkheden. Er zijn diverse afwerkingen en formaten mogelijk, waardoor je het meubel perfect bij jouw wensen kunt laten aansluiten.