Een sfeervolle én
tijdloze keuken!

Bezoek onze woonwinkel van maar liefst 2000 m²!

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Maar weet u niet waar u moet beginnen of welke stijl het beste bij uw woning past? Dan bent u bij Home Design Stijlvol Wonen aan het juiste adres. In onze woonwinkel in midden Nederland geven wij u altijd persoonlijk advies.

Wij maken uw woning compleet

Al onze keukens zijn maatwerk. En daarbij kijken wij niet alleen naar het design, maar ook of de keuken praktisch is. Wilt u graag mixen en matchen? Dat kan, de keuze is enorm en wij werken met alle merken apparatuur. Bauknecht, Bosch, Pelgrim en Siemens zijn enkele voorbeelden. Afhankelijk van uw wensen en budget ontwerpen wij samen uw droomkeuken.

De voordelen van
Home Design
Stijlvol Wonen

Met een keuken van Home Design
krijgt u:

  • altijd maatwerk
  • persoonlijk advies
  • een goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • keuze uit alle merken apparatuur
  • een keuken passend binnen uw budget
  • een tijdloze én sfeervolle keuken.

Home Design Stijlvol Wonen staat voor kwaliteit

Wij werken alleen maar met kwalitatief goede merken en daar staan wij voor de volle 100% achter. Van greep tot aan de apparatuur, alles is duurzaam en tijdloos. Dat is onze kracht. Na een oriënterend gesprek komen wij de keuken bij u inmeten voor een passend ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan onze monteurs voor u aan de slag. Wij verzorgen het hele traject.

Een droomkeuken voor iedereen

Voor ieder budget en woonstijl hebben wij een passende oplossing. Landelijk, modern of exclusief, laat u door onze stylisten verrassen. Met jarenlange ervaring én passie gaan zij iedere uitdaging aan. Ons doel is om uw droomkeuken te creëren, waar u jarenlang van geniet.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Bezoek dan onze woonwinkel van 2000 m2 in Bunschoten-Spakenburg. Wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben om een geweldig ontwerp te maken, passend in de stijl van uw woning en budget?
Maak dan vrijblijvend een afspraak, dan zetten wij de koffie voor u klaar.

Zuidwenk 19b
3751 CA
Spakenburg

2000 m²
aan wooninspiratie!

Maak een afspraak en kom
langs in onze woonwinkel