Passende raamdecoratie als sfeervolle
aanvulling op uw interieur

Bezoek onze woonwinkel van maar liefst 2000 m²!

U heeft uw woning gestyled met een mooi interieur, maar er ontbreekt nog iets: de raamdecoratie. Wij vinden dat deze zowel praktisch als sfeervol moet zijn. Maar hoe kiest u de juiste oplossing? Home Design Stijlvol Wonen heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie: vouwgordijnen, jaloezieën, shutters, rolgordijnen, vitrage en inbetween gordijnen. Onze interieurstylisten staan vijf dagen in de week voor u klaar en helpen u graag. Samen komen we zo tot een sfeervolle oplossing!

Persoonlijk advies van uw eigen stylist

Onze enthousiaste stylisten geven u graag persoonlijk advies. Wij vragen wat uw wensen zijn en hoe de ruimte eruitziet. Wilt u bijvoorbeeld uw interieur beschermen tegen de zon, maar niet het uitzicht naar buiten verliezen? Bent u op zoek naar volledige verduistering? Of is de raamdecoratie een finishing touch op het sfeervolle interieur? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van
Home Design
Stijlvol Wonen

Met de raamdecoratie van Home Design heeft u:

  • heeft u de zekerheid dat uw raamdecoratie van topkwaliteit is
  • heeft u een product op maat, speciaal voor u
  • voorkomt u verrassingen achteraf
  • zit alle service bij de prijs inbegrepen
  • bestaat de service uit meten én vakkundige montage
  • heeft u de perfecte finishing touch van uw interieur.

Ruime keuze aan topkwaliteit materialen

Heeft u de juiste raamdecoratie gevonden? Dan gaan we samen op zoek naar de materialen die u wenst te gebruiken. In onze woonwinkel hebben we namelijk vele stalen. Bijvoorbeeld shutters van hout en aluminium, roedes in alle materialen die u maar wenst én u kunt kiezen voor verschillende ophangmogelijkheden. Wist u dat wij vouwgordijnen tot wel 6 meter breed uit één stuk maken? Geen uitdaging is ons te groot!

Wij werken altijd transparant

Wanneer u onze offerte ontvangt, weet u meteen waar u aan toe bent. Achteraf bereken wij geen extra – onverwachte – kosten. De raamdecoratie, het inmeten, levering, montage én onze service zijn allemaal inbegrepen. Ons persoonlijke advies krijgt u daar nog eens extra bij! Want wij gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw interieur? Bezoek dan onze ruime woonwinkel in midden Nederland. Wij bieden u 2000 m2 aan wooninspiratie. Wilt u zeker weten dat er een styliste voor u klaar staat? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Zuidwenk 19b
3751 CA
Spakenburg

2000 m²
aan wooninspiratie!

Maak een afspraak en kom
langs in onze woonwinkel