Tafel & stoelen,
volledig op maat

Bezoek onze woonwinkel van maar liefst 2000 m²!

U zoekt een fijne tafel om aan te dineren met familie en vrienden. Of juist de ideale eetkamerbank om aan de tafel te schuiven? De perfecte stoel, die in het interieur past én lekker zit? In onze woonwinkel vindt u tafels, stoelen en eetkamerbanken in verschillende stijlen. Wij maken ze op maat of leveren ze uit voorraad. Altijd scherp geprijsd.

Tafels voor ieder interieur

Voor ieder interieur hebben wij een passende tafel. Bent u op zoek naar massief eiken, een boomstamtafel of juist een betontafel? Home Design Stijlvol Wonen heeft het allemaal. U bepaalt zelf de afwerking of de dikte van het blad. Toch liever een andere kleur of bijvoorbeeld een stalen onderstel? U kunt kiezen uit wel 50 verschillende onderstellen en een scala aan kleuren.

De voordelen van
Home Design
Stijlvol Wonen

Koopt u bij ons een eetkamerset of salontafel,
dan beloven wij u:

  • dat u altijd persoonlijk advies krijgt
  • een ontwerp op maat
  • dat onze producten van topkwaliteit zijn
  • dat we voor ieder budget met passie uw interieur aanvullen.

Een eetkamerset van topkwaliteit

Koopt u bij ons een interieur, dan weet u zeker dat het van hoge kwaliteit is en de prijzen scherp zijn. Wij werken alleen maar met producten waar wij volledig achter staan. En wij luisteren naar uw wensen. Zo geven wij u met passie interieuradvies. Altijd persoonlijk en we maken een ontwerp op maat.

Maatwerk stoelen voor iedereen

U heeft de perfecte tafel gevonden, maar zoekt u nog bijpassende stoelen. Ook daar helpen wij u graag mee. Voor iedere woonstijl hebben wij een passende set. Van industriestoelen, barkrukken tot aan landelijke stoelen. Ons doel is om uw woning stijlvol én sfeervol in te richten. Niet alleen mooi qua design, maar ook praktisch. De stoel moet wel lekker zitten en goed onder de tafel passen. En zit uw droomontwerp er niet tussen? Dan maken wij hem gewoon op maat.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar de perfecte tafel én stoelen? Bezoek dan onze woonwinkel van 2000 m2 in Bunschoten-Spakenburg. Wij hebben alles om uw interieur compleet te maken. Wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak.

Zuidwenk 19b
3751 CA
Spakenburg

2000 m²
aan wooninspiratie!

Maak een afspraak en kom
langs in onze woonwinkel