Duurzame vloeren voor
iedere woning

Bezoek onze woonwinkel van maar liefst 2000 m²!

Een goed interieur is gelaagd, alle onderdelen vullen elkaar aan. Bij de juiste meubels, hoort ook een passende vloer. In onze woonwinkel vindt u veel inspiratie. Gaat u voor natuurlijke materialen? Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije vloer? Of juist een echte eyecatcher met een gedurfd patroon? Alles is mogelijk en samen met onze stylist bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Zo komen we tot een sfeervolle oplossing én aanvulling op het interieur.

PVC vloeren met eindeloze mogelijkheden

Home Design Stijlvol Wonen verkoopt onder andere tapijt, vinyl en PVC. Heeft u vloerverwarming in uw woning? Dan is een vloer van PVC een geschikte oplossing en de mogelijkheden zijn eindeloos! Want met dit materiaal zijn vele looks te creëren: visgraat, houten planken, beton of bijvoorbeeld natuursteen. Daarnaast is deze vloer ook nog eens gemakkelijk in onderhoud én duurzaam.

De voordelen van
Home Design
Stijlvol Wonen

Kiest u voor een vloer van Home Design,
dan kiest u voor:

  • persoonlijk advies én ontwerp
  • een sfeervolle vloer op maat
  • topkwaliteit
  • deskundig montage
  • onze bewezen service.

Vakkundige montage mét service

Heeft u uw droomvloer gekozen? Dan wordt deze vakkundig door onze specialisten gelegd. Wij nemen alle zorg uit handen. Is de vloer gelegd, bent u helemaal tevreden, heeft uw interieur nu nét dat extra’s? Dan gaan wij met een tevreden gevoel weer naar huis en geniet u direct van het eindresultaat.

Inspiratie én een kopje koffie

Bent u op zoek naar inspiratie? U bent van harte welkom in onze ruime woonwinkel in midden Nederland. Ook voor een kopje koffie of een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u vragen of wilt u sparren? Dan staan onze ervaren interieurstylisten altijd voor u klaar.

Maak een afspraak

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw woning? Bezoek dan onze woonwinkel in Bunschoten-Spakenburg. Daar bieden wij u 2000 m2 aan wooninspiratie. En wilt u zeker weten dat er een styliste voor u klaar staat? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar.

Zuidwenk 19b
3751 CA
Spakenburg

2000 m²
aan wooninspiratie!

Maak een afspraak en kom
langs in onze woonwinkel